27 dager 18:30:25
ANNONSER

Vita kundeavis, tilbud + salg

Beklager, Vita har
ingen aktuelle tilbud.
Forhåndsvis flygeblad Kundeavis fra butikk Vita gyldig fra 02/12/2019 til 24/12/2019

Kundeavis

02/12 - 24/12/2019

Forhåndsvis flygeblad Kundeavis fra butikk Vita gyldig fra 03/09/2019 til 11/09/2019

Kundeavis

03/09 - 11/09/2019

Lignende kundeaviser fra kategorien Helse og skjønnhet

Vita kundeavis

VITA kundeavis gir velvære i hverdagen

Den nye kundeavisen til VITA er endelig ute, og den er full av gode tilbud innen skjønnhet og velvære. VITA sin nye Vita kundeaviser starter den neste uke, så hold deg oppdatert slik at du ikke går glipp av nåværende kampanjer. VITA sin tilbudsavis finner du med ett klikk på vårt nettsted.

VITA har alltid kjente merkevarer på tilbud

Vita er per i dag den største kjeden i Norge innen skjønnhet og velvære. VITA ble først åpnet i 1981, og den aller første butikken ble lagt til Oslo. Den gang var VITA en del av firmaet Validus Engros AS. Kjeden opplevde en rask vekst, og butikkene åpnet en etter en til det var hele 215 butikker til sammen spredt over hele landet vårt. I 2019 skjedde det imidlertid et skift i suksessen, og eieren Cosmetic Group så seg nødt til å slå seg konkurs. Dette gikk hardt ut over driften av butikkene, og framtiden for VITA-butikkene så dyster ut.

Redningen kom med Jotunfjell Partners, som kjøpte opp både varelager og rettighetene til navnet etter konkursen. Dette muliggjorde at kjeden fortsatt kunne drives slik som før, til kundenes store glede. Nå drives kjeden av VITA Detalj AS, og per i dag er det 126 VITA-butikker i Norge. VITA finnes fortsatt mange steder i Norge, og du finner de i de store byene, som blant annet: Asker, Oslo, Tromsø, Bergen, Drammen og Molde. Med så mange kjente merkevarer på tilbud, store salg og flotte kampanjer, så er det lett å finne sine favoritter, eller kjøpe en gave til noen du er glad i.

VITA har valgt å dele inn sine produkter inn i disse hovedkategoriene: Makeup, Parfyme, Hudpleie, Kroppspleie, Helsekost, Hår, Mann og Tilbehør. Vil du sjekke hvor din nærmeste VITA-butikk ligger, sjekke åpningstider eller kundeavis, finner du dette på det offisielle nettstedet til www.vita.no.

 

Spar penger på salg uten å vike på kvalitet

VITA er stolte av sine kjente merkevarer, tilbud, salg og kampanjer. På nettstedet kan du velge mellom 3 ulike leveringsmåter og VITA godtar Klarna, Vipps, Visa eller Mastercard som betalingsmåter. Liker du gode medlemstilbud, da kan Club VITA være noe for deg. Du samler bonuspoeng som du kan bruke når du skal handle, samt at du får unike medlemstilbud og mye annet moro. Vita har jevnlig gode tilbud og store salg i tillegg til kampanjer som kommer forbrukerne til gode.

Bestiller du produkter via nettbutikken får du også fri frakt på enkelte bestillinger. Ta en titt på VITA sin nye som er gyldig i perioden neste uke. Det lønner seg alltid å sammenligne butikker innen samme kategori Helse og skjønnhet. Disse butikkene kan være et smart sted å starte: .

ANNONSER


ANNONSER