27 dager 18:07:14
ANNONSER

Platekompaniet kundeavis, tilbud + salg

Forhåndsvis flygeblad Kundeavis fra butikk Platekompaniet gyldig fra 27/10/2020 til 02/11/2020

Kundeavis

27/10 - 02/11/2020

Platekompaniet kundeavis

Kjøp nye filmer og spill med Platekompaniets kundeavis

Platekompaniet har alt du leter etter innen underholdning. Du finner alltid varer til rimelige priser, gode tilbud, hyppige salg og flotte kampanjer her. Den aller nyeste Kundeavis er straks klar for deg. Platekompaniets kundeavis gjelder for perioden 27/10/2020 - 02/11/2020, så gjør deg klar til å finne ditt neste underholdningsprodukt. Du finner avisen her.

Handle på tilbud, og du får mer å glede deg til

Den første Platekompaniet-butikken ble etablert i 1992 på Grønland/Oslo. Nå foregår det meste av butikkvirksomhet på internett, og det at kundene foretrekker å handle mer og mer over internett gjør at det i dag er kun to fysiske butikker i Norge. Det ligger en butikk i Oslo og en i Bergen. Ønsker du deg noen produkter som Platekompaniet ikke har inne, så bestiller de gjerne disse for deg. Platekompaniet har produkter i en rekke ulike kategorier, som for eksempel: Blu-ray, DVD, Vinyl, CD, Gaming, Bøker, Lyd og Hi-Fi. Du finner en rekke unike tilbud, salg og kampanjer, som gjør det lett for deg som forbruker å handle mer på en gang - Dette gir deg timesvis med underholdning og virkelighetsflukt. Dersom du vil finne åpningstidene hos butikkene, handle i nettbutikken, sjekke tilbudsavisen, kjøpe gavekort til en spesiell eller bare lese mer, sjekk ut det offisielle nettstedet til Platekompaniet www.platekompaniet.no.

Det er penger å spare på Platekompaniets salg

Platekompaniet har lojale kunder, og det store salget i nettbutikken gjør at de kan fortsette å gi kundene gode tilbud og salg. Om du er ofte i de fysiske butikkene til Platekompaniet kan fordelsprogrammet til Platekompaniet, “KOMPIS” være noe for deg. Det er helt gratis å melde seg inn, men medlemskapet kan kun benyttes i de fysiske butikkene og ikke i nettbutikken. Det kan likevel lønne seg å være medlem, som medlem i KOMPIS så får du en rekke uslåelige medlemstilbud, varsler om konkurranser og ulike aktiviteter som avholdes i de fysiske butikkene. Platekompaniet har også gratis frakt på alle ordre over 1000 kroner, så det kan lønne seg å spare opp og kjøpe mye på en gang. 

Med bøker og filmer innen alle sjangere så finner du alltid gaver, underholdning og ting du trenger til hjemmekontor eller gaming. Platekompaniet har også et utvalg av høyttalere, platespillere og vinylplater. Ta en kikk på Platekompaniets tilbudsavis, og få med deg ukens tilbud og andre salg som de har akkurat nå. Den nye Kundeavis har startdato nå 27/10/2020. Som bevisst forbruker så er det lurt å sjekke priser og tilbud hos butikker i samme kategori Elektronikk og hvitevarer. Teknikmagasinet, Power, Elon, Elkjøp, Coop Elektro kan være aktuelle å ta en kikk på. 

ANNONSER


ANNONSER